Deuren voor de agrarische sector

Levering en montage van agrarische deuren voor boer en aannemer.

Schuifdeur

Loop- en draaideur

Pui

Raam

Ventilatierooster

Informatie Agrarische deuren

Staldeuren

Een staldeur doet zoveel meer dan alleen het vee binnen en buiten houden. Maar het is wel belangrijk dat de deur sterk genoeg is om te zorgen dat het vee aan de goede kant van de deur blijft. Niet alleen de sterkte van de constructie maar ook de positionering en uitvoering van het hang- en sluitwerk is belangrijk. Terwijl dit niet ten koste moet gaan van de dagelijks bruikbaarheid. Door onze uitgebreide ervaring leveren wij daarom de juiste staldeur.

Een deur bepaald ook de uitstraling van het gebouw. Het ontwerp van de deur moet overeenkomen met de stijl van de stal. Daarom bieden wij een grote selectie aan kleuren, stijlen en profielen aan.

Nieuwbouw

Een nieuwe stal of loods bouwen, vraagt om veel voorbereiding. Een onderdeel daarvan zijn ramen en deuren. Maar ook ventilatieroosters en puien. Voor een goed ontwerp is informatie nodig, maar ook kennis van de juiste toepassing van iedere raam of deur. Daarom kunt u in de voorbereidende fase van de nieuwbouw al bij ons terecht. De meeste van onze mensen hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de agrarische sector. Zij kunnen zowel de eindgebruiker als de aannemer voorzien van de benodigde informatie voor het toepassen van deuren, ramen, puien en rooster. Neem contact op voor informatie en/of advies op maat.

Loodsdeuren

Op een boerenbedrijf is ruimte belangrijk. Met name de overdekte ruimte voor het houden van vee, maar ook het opslaan van akkerbouwproducten en het materieel. Daarom beschikt vrijwel iedere boerderij over een wagenloods. Door deze uit te voeren met de juiste deuren wordt het gebruiksgemak vergroot. 

Reeds sinds het bestaan van ons bedrijf, produceren en monteren wij deuren en schuifwanden voor wagenloodsen en opslagloodsen. Daarbij hebben we voor allerlei mogelijke eisen een oplossing. Wel of niet geïsoleerd, met of zonder loopdeur, voorzien van roosters, etc. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de juiste deur voor uw loods.

Verbouw

Een pand bestaat uit allerlei onderdelen, zoals de muren, het dak, de vloer, maar ook ramen en deuren. Omdat niet ieder onderdeel even intensief gebruikt wordt, slijt de verschillende onderdelen niet gelijkmatig. Dus wanneer er een deel versleten kan zijn, kan de rest van pand wellicht nog tientallen jaren mee. Juist deuren, maar ook ramen, zijn veelgebruikte delen van een pand. Daarbij is de technologie om deze te produceren in de afgelopen decennia sterk verbeterd. Om bedrijven daarin te helpen doen wij renovatieprojecten waarbij wij deuren en ramen vervangen of zelfs complete puien vervangen.

Voordelen van onze deuren

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

Onze producten zijn onderhoudsvrij, een periodieke schoonmaakbeurt volstaat, wel zo duurzaam

R

Lange levensduur

Door het toepassen van duurzaam (behandelde) materialen gaan onze producten jarenlang mee

R

Beproefd ontwerp en uitvoering

Door jarenlange ervaring leveren wij onze producten op basis van de ervaringen uit de praktijk

Voorbeelden uit de praktijk