Vliesgevels

Aluminium vliesgevels voor de utiliteitsbouw

Informatie Vliesgevels

Een vliesgevel is gemaakt van aluminium profielen die een raamwerk vormen voor de ramen en deuren die in de gevel komen. Wij maken uitsluitend gebruik van twee gerenommeerde merken profielen om de hoogste kwaliteitsstandaard te leveren. Een aluminium vliesgevel is geheel naar wens in te delen. De gevel kan worden voorzien van ramen en deuren, die ook weer van allerlei opties zijn te voorzien. Het resultaat is een geïsoleerde gevel met een hoogwaardige uitstraling waarmee ieder pand verfraaid wordt.

Een vliesgevel bestaat uit aluminium profielen die een frame vormen op basis van de opgegeven sparingmaat. Vervolgens worden er horizontale en verticale tussenprofielen geplaatst om de gewenste verdeling te maken. Deze opbouw wordt in onze fabriek al helemaal voorbereid. Op basis van uw wensen plaatsen wij de ramen en deuren. Een deur kan een enkele, maar ook een dubbele draaideur zijn. De breedte van het vak van de vliesgevel wordt daarop vastgesteld. De ramen kunnen worden uitgevoerd met vast glas (standaard isolatieglas), als draai-kiepraam, uitval- of uitzetraam. Ook zijn alle ramen te voorzien van een een ventilatierooster. Onze puien zijn thermisch onderbroken om een koudebrug te voorkomen.

De aluminium vliesgevels kunnen worden samengesteld uit de volgende opties:

  • Enkele loopdeur
  • Dubbele draaideur
  • Paneel in kleur van de gevel
  • Uitzet- of uitvalraam
  • Draai-kiepraam
  • Ventilatierooster
  • Vast glas

De deuren kunnen optioneel worden voorzien van een paniekstang

De profielen voor een vliesgevel kunnen in alle mogelijk RAL kleuren worden geleverd.

Voordelen van onze Vliesgevels

R

Luxe uitstraling

Een vliesgevel wordt gekenmerkt door de luxe uitstraling, dit komt vooral door de glaspartijen en mogelijke kleuren
R

Geïsoleerde gevel

De vliesgevel is standaard voorzien van isolatieglas met rubberen afdichting. Dit isoleert zowel temperatuur als geluid
R

Onderhoudsvrij

Onderhoud kost tijd en geld. Een vliesgevel hoeft alleen af en toe schoongemaakt te worden zodat het er netjes uit blijft zien.