Geïsoleerd raam

Geïsoleerde aluminium ramen voor kantoor en bedrijfspand

Informatie Geïsoleerd raam

Geïsoleerde ramen worden vaak geleverd als onderdeel van een gevel of in combinatie met een deur. Maar de ramen zijn ook afzonderlijk te bestellen voor plaatsing in een pand. Zo wordt er meer lichtinval gecreërd en kan er in geval van een beweegbaar raam worden geventileerd. De ramen zijn standaard thermisch onderbroken en voorzien van isolatieglas en daarom onderdeel van een geïsoleerd pand. Het aluminium is een duurzaam alternatief voor ramen van een ander materiaal. Het gaat namelijk erg lang mee en er is geen periodieke schilderbeurt nodig. Bovendien is het sterker dan kunststof en wordt het in iedere gewenste RAL kleur geleverd.

De geïsoleerde ramen worden net als de deuren en vliesgevels gemaakt van aluminium profielen. Hierin kan worden gekozen voor verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld een meer rond profiel of juist strak. Het aluminium frame kan worden voorzien van een kader wat kan draaien of kiepen of zelfs allebei. Daarnaast kunnen ramen ook dubbel of meervoudig worden uitgevoerd. Door het gebruik van aluminium en het plaatsen van het glas in rubberen afdichting, zijn de ramen onderhoudsvrij. Voor de uitstraling of lichtdoorlatendheid is het aanbevolen om de ramen af en toe schoon te maken.

Het geïsoleerde raam is standaard voorzien van:

  • Aluminium kader
  • Rubber afdichting
  • Isolatieglas

Het raam is optioneel uit te voeren met/als:

  • Uitval- of uitzetraam
  • Draai- kiepconstructie
  • Ventilatierooster boven ruit
  • Veiligheidsbeslag
  • Luxe raambeslag

De profielen voor een raam kunnen in alle mogelijk RAL kleuren worden geleverd.

Voordelen van onze Geïsoleerd raam

R

Hoge isolatiewaarde van uw pand

De huidige wetgeving stelt steeds meer eisen voor bijvoorbeeld isolatiewaarde, met deze ramen voldoet u aan de meeste normen
R

Hoogwaardige kwaliteit

De stevige profielen, het isolatieglas en de rubberen afdichting zorgen voor een decennialange levensduur
R

Luxe uitstraling

Een aluminium raam kan passend bij ieder pand, worden geleverd en zorgt daarmee voor een luxe uitstraling